P78 Ford Transit bus busverhuur 9 persoons negenpersoons huurauto AA autoverhuur aaautoverhuur te huur budget huur website

Personenbus Ford Transit 9 persoons – standaard

Goedkope personenbus huren9-persoons bus wit B

Binnenkant

De personenbussen van AA Autoverhuur hebben een royale binnenruimte en zijn daarmee geschikt voor 9 personen. Zelfs in deze standaard uitvoering hebben de passagiers nog veel ruimte. Binnen hebben alle inzittenden veel beenruimte. De personenbus is voorzien van een radio-CD-speler. Er is een airconditioner (niet gegarandeerd) en de bus heeft cruise controll.

Buitenkant

Deze Ford Transit personenbus biedt niet alleen plaats aan negen personen, maar heeft ook een bagageruimte van L 60 x B 174 x H 140 cm. De 1,5 m³ grote bagageruimte is via de dubbele achterdeuren uitstekend bereikbaar.

Extra’s

Ondanks alle ruimte kunt u deze personenbus huren en besturen met rijbewijs B.  De personenbussen zijn handgeschakeld en hebben centrale deurvergrendeling.

Per dag heeft u 200 vrije kilometers. Rijdt u in totaal meer kilometers, dan wordt hier een vergoeding van 27 cent per kilometer voor berekend. U ontvangt de personenbus met een volle tank brandstof en levert de bus ook volgetankt met diesel weer in.

Deze goedkope personenbus huren kan vanaf  € 95,=  per dag incl. 200 km.

PLAN

Number

minutes

Price for 1 minute

Price for 1 minute

Bandwidth

Support

1 of 2

dagen

115

euro

incl. 200 vrije km 

per dag

daarboven 27 ct p.km.

3 tot 7

dagen

109

euro

incl. 200 vrije km 

per dag

daarboven 27 ct p.km.

v.a. 7 

dagen

95

euro

incl. 200 vrije km 

per dag

daarboven 27 ct p.km.

winter- 

sport

115

euro

incl. 300 vrije km 

per dag

daarboven 27 ct p.km.

Reserveren en ophalen

Na uw reservering ontvangt u een bevestiging van ons. Pas op dat moment is de personenbus voor u vastgelegd.

Indien het voertuig gehuurd wordt in een schoolvakantie, moet er een aanbetaling worden gedaan van 20% van de huurprijs met een minimum van € 150,- . Uiteraard is het ook mogelijk om vooraf het volledige bedrag vooraf contant of per bankoverschrijving te voldoen.

Bij het ophalen moet (het restant van) de huurprijs samen met de borg van € 250,- contant voldaan worden of het bedrag moet een dag vooraf per bank overgeboekt zijn. Op onze locatie kan helaas niet gepind worden. Verhuur geschiedt uitsluitend op vertoon van een geldig Nederlands rijbewijs en een recente (niet ouder dan 30 dagen) adreslegitimatie in de vorm van een bankafschrift, salarisstrook of belastingpapier. Van eventuele extra chauffeurs moet in ieder geval een kopie van het rijbewijs meegenomen worden. Er mag niemand de bus besturen die niet vooraf bekend zijn gemaakt. Zijn er meer dan 2 chauffeur, dan wordt er € 2,50 per dag per extra chauffeur gerekend.

Verzekering

De personenbus is WA verzekerd met een dekking van € 2.500.000,- per gebeurtenis. Er is standaard een eigen risico van € 950,- .  Optioneel is voor € 8,50 per dag is dit eigen risico te verlagen naar € 350,- . Band- en ruitschade kunt u apart verzekeren voor € 4,50 per dag.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij maken graag voor u een offerte op maat. Vul daarvoor onderstaand formulier in:

    heermevrouwfamilie    Gewenste extra opties
    Verlagen eigen risicoBand- en ruitverzekering

    Hoe heeft u ons gevonden?