Aanhanger huren te huur voorschoten leiden AA autoverhuur aaautoverhuur

Gesloten aanhanger: 4,8

U kunt deze handige en voordelige gesloten aanhanger huren voor uw transport of verhuizing.

Binnenkant aanhangerAanhanger huren te huur voorschoten leiden AA autoverhuur aaautoverhuur Banner

Deze aanhanger is ideaal om veilig al uw spullen te verhuizen of te vervoeren. Via de grote deur aan de achterzijde is de ruime laadruimte te bereiken met een lengte van 251 cm, breedte 130 cm en een hoogte van 151 cm. Samen goed voor 4,8 m³.

Buitenkant gesloten aanhanger

De totale lengte van deze gesloten aanhanger inclusief de dissel is 375 cm. De breedte inclusief de wielkasten is 175 cm en de totale hoogte vanaf de grond is 205 cm. De maximale massa inclusief de aanhanger is 500 kg. Met deze ongeremde aanhanger kunt u met een normaal rijbewijs B rijden tot maximaal 90 km/uur waar toegestaan. Deze aanhangwagen biedt veel ruimte en heeft een goede wendbaarheid. Daarmee is deze voordelige aanhanger ideaal voor elke klus.

Let op

Bij al onze aanhangwagens tot 500 kg heeft u een eigen witte kentekenplaat van het trekkend voertuig (uw eigen auto) nodig. Deze zijn te koop bij ieder erkend autobedrijf of autoshop. Eigen geschreven kentekenplaten zijn wettelijk niet toegestaan en eventuele boetes zijn voor eigen rekening.

De huurder is zelf verantwoordelijk voor de te vervoeren lading en de aanhangers. De aanhangwagens mogen ook niet zwaarder belast worden dan het aangegeven gewicht.

Deze goedkope aanhangwagen is al te huren kan vanaf  € 25,=  per dag.

PLAN

Number

minutes

Price for 1 minute

Price for 1 minute

Bandwidth

Support

dag

39

euro

 

per dag


v.a. 7 dagen

25

euro

 

per dagReserveren en ophalen

Na uw reservering ontvangt u een bevestiging van ons. Pas op dat moment is de personenbus voor u vastgelegd.

Indien het voertuig gehuurd wordt in een schoolvakantie, moet er een aanbetaling worden gedaan van 20% van de huurprijs met een minimum van € 150,- . Uiteraard is het ook mogelijk om vooraf het volledige bedrag vooraf contant of per bankoverschrijving te voldoen.

Bij het ophalen moet (het restant van) de huurprijs samen met de borg van € 75,- contant voldaan worden of het bedrag moet een dag vooraf per bank overgeboekt zijn. Op onze locatie kan helaas niet gepind worden. Verhuur geschiedt uitsluitend op vertoon van een geldig Nederlands rijbewijs en een recente (niet ouder dan 30 dagen) adreslegitimatie in de vorm van een bankafschrift, salarisstrook of belastingpapier.

Neem bij het ophalen direct witte kentekenplaten mee met het kenteken van het trekkend voertuig.  Controleer voor het wegrijden ook de verlichting.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij maken graag voor u een offerte op maat. Vul daarvoor onderstaand formulier in: