PGJ Personenbus huren AA Autoverhuur

Personenbus Ford Transit 9 persoons, verhoogd en 2x verlengd

Ruime personenbus huren

Binnenkant

De personenbussen van AA Autoverhuur hebben een royale binnenruimte en zijn daarmee geschikt voor 9 personen. Deze bus is verhoogd en heeft aan beide zijkanten een schuifdeur, waardoor uw passagiers gemakkelijk in- en uit kunnen stappen. Binnen hebben alle inzittenden veel beenruimte. Door de dubbele airco is het zelfs in de warme zomer zowel voorin als achterin aangenaam van temperatuur. De personenbus is voorzien van een radio-CD-speler. De aanwezigheid van airconditioner kan niet worden gegarandeerd.

Buitenkant

Deze Ford Transit personenbus is tweemaal verlengd en dus extra lang, hiermee ontstaat er een bagageruimte van L 137 x B 173 x H168 cm. De 4 m³ grote bagageruimte is via de dubbele achterdeuren uitstekend bereikbaar.

Extra’s

Ondanks alle ruimte kunt u deze personenbus huren en besturen met rijbewijs B.  De personenbussen zijn handgeschakeld en hebben centrale deurvergrendeling. Bovendien beschikt deze luxe uitvoering over cruise controll, automatische verlichting, een regensensor en elektrisch bedienbare ramen.

Per dag heeft u 200 vrije kilometers. Rijdt u in totaal meer kilometers, dan wordt hier een vergoeding van 25 cent per kilometer voor berekend. U ontvangt de personenbus met een volle tank brandstof en levert de bus ook volgetankt met diesel weer in.

Deze royale personenbus huren kan vanaf  € 105,=  per dag incl. 200 km.

PLAN

Number

minutes

Price for 1 minute

Price for 1 minute

Bandwidth

Support

1 of 2

dagen

125

euro

incl. 200 vrije km 

per dag

daarboven 25 ct p.km.

3 tot 7

dagen

115

euro

incl. 200 vrije km 

per dag

daarboven 25 ct p.km.

v.a. 7 

dagen

105

euro

incl. 200 vrije km 

per dag

daarboven 25 ct p.km.

winter- 

sport

119

euro

incl. 300 vrije km 

per dag

daarboven 25 ct p.km.

Reserveren en ophalen

Na uw reservering ontvangt u een bevestiging van ons. Pas op dat moment is de personenbus voor u vastgelegd.

Indien het voertuig gehuurd wordt in een schoolvakantie, moet er een aanbetaling worden gedaan van 20% van de huurprijs met een minimum van € 150,- . Uiteraard is het ook mogelijk om vooraf het volledige bedrag vooraf contant of per bankoverschrijving te voldoen.

Bij het ophalen moet (het restant van) de huurprijs samen met de borg van € 250,- contant voldaan worden of het bedrag moet een dag vooraf per bank overgeboekt zijn. Op onze locatie kan helaas niet gepind worden. Verhuur geschiedt uitsluitend op vertoon van een geldig Nederlands rijbewijs en een recente (niet ouder dan 30 dagen) adreslegitimatie in de vorm van een bankafschrift, salarisstrook of belastingpapier. Van eventuele extra chauffeurs moet in ieder geval een kopie van het rijbewijs meegenomen worden. Er mag niemand de bus besturen die niet vooraf bekend zijn gemaakt. Zijn er meer dan 2 chauffeur, dan wordt er € 2,50 per dag per extra chauffeur gerekend.

Verzekering

De personenbus is WA verzekerd met een dekking van € 2.500.000,- per gebeurtenis. Er is standaard een eigen risico van € 950,- .  Optioneel is voor € 9,50 per dag is dit eigen risico te verlagen naar € 350,- . Band- en ruitschade kunt u apart verzekeren voor € 4,00 per dag.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij maken graag voor u een offerte op maat. Vul daarvoor onderstaand formulier in:

heermevrouwfamilieGewenste extra opties
Verlagen eigen risicoBand- en ruitverzekering

Hoe heeft u ons gevonden?